Videos

Els Videos de 7deRàdio

Premi RAC 2015 per El Pis d’Estudiants

   

Llegir Més »

Entrevista a Carina Mejias (C’s)

Els serveis informatius de 7deRàdio entrevista als alcaldables de Barcelona a les Eleccions Municipals 2015. En aquest video entrevistem a Carina Mejias, candidata del Partit de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona.

Llegir Més »

Entrevista a Maria Rovira (CUP)

Els serveis informatius de 7deRàdio entrevista als alcaldables de Barcelona a les Eleccions Municipals 2015. En aquest video entrevistem a Maria Rovira, candidata del Partit Capgirem BCN CUP a l’alcaldia de Barcelona.

Llegir Més »

Entrevista a Jaume Collboni (PSC)

Els serveis informatius de 7deRàdio entrevista als alcaldables de Barcelona a les Eleccions Municipals 2015. En aquest video entrevistem a Jaume Collboni, candidat del Partit Socialista Català a l’alcaldia de Barcelona.

Llegir Més »

Entrevista a Alfred Bosch (ERC)

Els serveis informatius de 7deRàdio entrevista als alcaldables de Barcelona a les Eleccions Municipals 2015. En aquest video entrevistem a Alfred Bosch, candidat del Partit Esquerra Republicana de Catalunya a l’alcaldia de Barcelona.

Llegir Més »

7deRàdio en l’Arucitys

Els nostres companys de 8TV al programa d’Alfons Arús ens van citar i ens van donar recolçament per guanyar el premi a millor programa de ràdio local a Catalunya

Llegir Més »

Entrevista a Alberto Fernández Díaz (PPC)

Els serveis informatius de 7deRàdio entrevista als alcaldables de Barcelona a les Eleccions Municipals 2015. En aquest video entrevistem a Alberto Fernández Díaz, candidat del Partit Popular Català a l’alcaldia de Barcelona.

Llegir Més »