A Peu de Gespa

Carrusel esportiu

Crèdits

Direcció i conducció:
Redacció i producció:
Tècnic de so:

Dia i hora

 

A peu de Gespa

Comencem el programa d'avui amb seguiment de la tornada de les semifinals del play-off d'ascens a Segona Divisió B, en que la Montanyesa intentarà capgirar el 2 a 0 contra el Formentera, la final de Primera Catalana entre el Martinenc i el Peralada i el primer partit de l'eliminatòria d'ascens entre Sants i Camprodon.
Al descans entrevistarem a Pedro Dolera, entrenador de l'Europa per fer la prèvia del partit de tornada contra el Socúellamos que jugarà aquesta tarda, a partir de les 19h.
Si voleu seguir-nos, ja sabeu, connecteu-vos al 91.7 de la FM, a la web www.7deradio.cat i a l'aplicació Tune In per a mòbils i tauletes o a la nostra web: www.7deradio.cat

www.7deradio.cat

web.7deradio.cat

juny 8th, 2014 12:01pm • No hi ha comentaris

Bon dia,

Aquest migdia podreu seguir amb nosaltres un partit en directe i de froma integra: l'Horta - El Catllar de Primera Catalana.
I estarem pendents del partit del Viladecans per saber si el Martinenc es proclama avui campió de Primera Catalana i és matemàticament equip de Tercera Divisió o no.
Al descans farem prèvia de l'anada entre l'Europa - Mutilvera de primera ronda de play-off a Segona Divisió B i entrevistarem al davanter de l'Europa, Javi Sanchez.
Estarem molt pendents també del que faci la Montanyesa, que ara al migdia juga l'anada de la 1a ronda dels play-off al camp del Paterna. Al final del programa intentarem parlar amb el davanter de la Montanyesa, Sascha Andreu per saber com ha anat el partit i quines sensacions tenen.

I recordeu que per la tarda podreu seguir en directe el partit entre l'Europa - Mutilvera a partir de les 17.50 al 91.7 FM o a www.7deradio.cat

maig 18th, 2014 11:45am • No hi ha comentaris

Bon dia

Matí de ràdios als camps de la Tercera Divisió. Última jornada i Cornellà, Montanyesa i Europa es juguen el títol de campió de la lliga davant Castelldefels, Vilassar de Mar i Masnou respectivament.

A Primera Catalana, el Martinenc pot assegurar-se com a minim ser segon, i per tant la promoció d'ascens, si guanya al Vilanova. I a Segona Catalana, el Carmel espera acostar-se a l'ascens una altre vegada

Si voleu seguir el desenllaç trepidant de Tercera Divisió i la resta de partits que us anunciem, ja sabeu, a partir de les 11.45h al 91.7 de la FM, a la web www.7deradio.cat i a l'aplicació Tune In per a mòbils i tauletes o a la nostra web: www.7deradio.cat

7deRàdio

web.7deradio.cat

91.7 FM Barcelona

maig 11th, 2014 11:07am • No hi ha comentaris

Aquest cap de setmana moltes categories del futbolcat fan vacances i només es juguen alguns partits a Segona B i a Tercera. Diumenge 20 al migdia només juga el Sant Andreu contra l'At.Balears. L'Espanyol B va jugar ahir per la tarda i va guanyar per 4 a 3 a l'Ontinyent i continua assentat a mitja taula

A Tercera, Europa i Montanyesa juguen el dia de Sant Jordi per la tarda, contra Vilafranca i Ascó respectivament.

Nosaltres tornarem a fer programa el proper diumenge 27

De part de tot l'equip de l'A Peu de Gespa us desitgem que gaudiu d'unes bones vacances de Setmana Santa

abr. 18th, 2014 10:43am • No hi ha comentaris

Bon dia,
Avui tenim un programa molt lleuger i centrat en els barcelonins de Tercera Divisió. Us oferirem 2 partits gairebé integrament:
- Monyantesa - Masnou. La Laia Vila serà a Nou Barris per narrar un partit entre la Monta, que busca assegurar-se el play-off quan abans millor i els del Maresme que volen sumar per allunyar-se del descens
- Gramanet - Europa. Els escapulats visiten el camp del cuer, on no hi guanyen des de fa 1991. Els graciencs volen aprofitar l'empat de l'Ascó i el partit entre Terrassa i Cornellà aquesta tarda per tornar a ser segons

A més estarem pendents de la resta dels partits dels equips barcelonins. El Barça femení es pot proclamar avui campió de lliga, l'horta es juga les seves últimes opcions de lluitar per l'ascens al camp del Viladecans i el Carmel afronta una final anticipada contra el Premià Esportiu amb la mirada posada en pujar a Primera.

Tot això i molt més, a partir de les 11.50 al 91.7 de la FM, a l'aplicació Tune In per a mòbils i tauletes o a la nostra web: www.7deradio.cat

abr. 13th, 2014 11:06am • No hi ha comentaris

Bon dia,

En breu comencem un nou programa. Els partits que podreu seguir avui són:
- Martinenc - Amposta de #1cat2
- Carmel -UD Catalana de #2cat2
- Sabadell B - Canyelles de #1cat1

A més al descans entrevistarem a Andrea Porta, jugadora del CE Europa femení per parlar de la bona temporada que estan fent les escapulades a Segona Divisió Nacional.

Tot això i molt més, presentat pel Victor Torrents i la Laia Vila, a 7 de Ràdio a partir de les 11.50.
Ens podeu escoltar al 91.7 FM, a la web www.7deradio.cat o a l'aplicació Tune In Ràdio per a mòbils i tauletes.

març 23rd, 2014 12:50pm • No hi ha comentaris

Bon dia,

En pocs minuts comencem el programa d'avui amb especial atenció a Segona Divisió B. Els partits que us oferirem avui són:

- Sant Andreu - Lleida Esportiu de #2bg3
- Espanyol B - Prat de #2bg3
- Turó de la Peira - Carmel de #2cat2
- Espanyol femení - Collerense de #1afutfem

També parlarem amb el fisioterapeuta del futbol base del RCD Espanyol, Jordi Garcia sobre les lesions més habituals en els futbolistes, com tractar-les i com prevenir-les

Tot això i molt més, presentat pel Victor Torrents i la Laia Vila, a 7 de Ràdio a partir de les 11.50.
Ens podeu escoltar al 91.7 FM, a la web www.7deradio.cat o a l'aplicació Tune In Ràdio per a mòbils i tauletes.

març 16th, 2014 12:46pm • No hi ha comentaris

Bon dia,

Preparats ja per viure un nou matí seguint els equips barcelonins. Al programa d'avui connectarem amb 3 partits:

UA Horta - Balaguer CF de #1cat2 amb en Frank Robert

CE Europa - UE Figueres de #3div5 amb en Luca Español

CD Carmelo - CD Premià Dalt de #2cat2 amb la Laura Pitart

A més al descans entrevistarem a Albert Mozó, jugador de la UE Sant Andreu per valorar l'empat d'ahir al camp de l'Huracà València a #2bg3.

També parlarem amb un fisioterapeuta sobre les lesions més habituals en els futbolistes, com tractar-les i com prevenir-les

Tot això i molt més, presentat pel Victor Torrents i la Laia Vila, a 7 de Ràdio a partir de les 11.45.
Ens podeu escoltar al 91.7 FM, a la web www.7deradio.cat o a l'aplicació Tune In Ràdio per a mòbils i tauletes.

març 9th, 2014 11:47am • No hi ha comentaris

Bon dia,

Diumenge 23 de febrer i nou programa per seguir els partits dels equips barcelonins. En concret seguirem 3 partits:
- El Martinenc busca recuperar sensacions després de la derrota contra el Tecnofutbol i rep a l'Igualada, un rival de la zona mitja.
- Al Nou Sardenya viurem el partit entre l'Europa i el Manlleu. Els enfrontaments entre aquests dos conjunts acostumen a tenir força gols (excepte el de la primera volta) i l'Europa, que té un partit menys, vol guanyar per continuar a 1 punt de l'Ascó
- A la Bòbila de Cerdanyola e vol oblidar el que va passar la setmana anterior i avui es viurà el Cerdanyola - Montanyesa. Els de Nou Barris volen guanyar per mantenir la plaça de play-off i intentar l'assalt al liderat

A més al descans parlarem amb Jordi Garcia, fisioterapeuta del futbol base del RCD Espanyol que ens explicarà les lesions més comunes entre futbolistes, com curar-les i com prevenir-les. També escoltarem a Sergi Arranz, jugador de l'Horta, parlant sobre el partit del seu equip aquesta tarda a Tàrrega.

Tot això i molt més a partir de les 11.45 al 91.7 de la FM, al portal web www.7deradio.cat i a l'aplicació Tune In per a mòbils i tauletes.

febr. 23rd, 2014 11:38am • No hi ha comentaris

Bon dia

Diumenge 16 de febrer, això significa que hi ha jornada matinal de partits d'equips barcelonins i que la majoria els podreu seguir amb nosaltres.

Destaquem els dos enfrontaments que viurem a #1cat2. Per una banda, derbi entre Tecnofutbol i Martinenc, dos equips amb objectius oposats. Per l'altra, l'Horta rep al Torreforta (tercer) amb l'objectiu de retallar-li punts.

I a #2cat2 seguirem com es juguen el liderat el Carmel (segon) i el Molletense (primer). Una victòria dels verd-i-negres els col·locaria a la primera plaça a la espera que el Molletense jugui el partit suspés.

A més podreu seguir 4 partits més:
- A #1cat1 el CE Jupiter - AD Guixols
- A #3div5 Cerdanyola del Vallès - Europa i Montanyesa - Vilafranca
- A #1afutfem, Sant Gabriel - RCD Espanyol femení

Si voleu seguir el futbol local, d'una manera diferent i entretinguda, escolteu-nos en directe. A partir de les 11.45h al 91.7 FM, al portal web www.7deradio.cat i a l'aplicació Tune In per a mòbils i tauletes

febr. 16th, 2014 11:29am • No hi ha comentaris

Avui podreu seguir amb nosaltres el derbi barceloní de Tercera Divisió més emocionant dels últims anys entre CEEuropa i Club de Fútbol Montañesa de #3div5.

A més també farem connexions amb aquests 3 partits:
-Martinenc - El Catllar de #1cat2, el líder busca la revenja davant l'equip amb el que va sumar la 1a derrota.

- Singuerlin - Carmel de #2cat2. Després de la ensopagada del líder, el Carmel avui es pot col·locar a només 1 punt si guanyen als de Santa Coloma.

- RCD Espanyol femení - Atletico Feminas de #1afutfem. Les blanc-i-blaves necessiten sumar punts per sortir de la zona baixa i reben a les terceres classificades.

Com sempre, ens podeu escoltar al 91.7 de la FM, a www.7deradio.cat i a l'aplicació Tune In per a mòbils i tauletes.

7deRàdio 91.7FM Barcelona

7deradio.cat

7deRàdio 91.7 FM Barcelona

febr. 9th, 2014 12:01pm • No hi ha comentaris

Avui us oferim un menú futbolístic amb 7 partits.

Els enfrontaments que podreu seguir avui amb nosaltres són:
De Segona Divisió B, Espanyol B - Llagostera (redactor: Adrià Rosell)
De Tercera Divisió, Europa - Castelldefels (redactor: Luca Español) i Montanyesa - Gramenet (redactora: Laia Vila)
De Primera Catalana, Jupíter - Sabadell B (redactor: Jesus Sarmiento), Horta - Torredembarra (redactor: Frank Robert) i Alpicat - Martinenc (redactor: Enric Revuelta)
De Segona Catalana el derbi entre Carmel i Escola Esportiva Guineueta (redactora: Laura Pitart)

Ja ho sabeu, viviu la emoció del fútbol barceloní cada diumenge a partir de les 11.45h a 7 de Ràdio, al 91.7 FM, a la web www.7deradio.cat i a l'aplicació Tune In per a mòbils i tauletes

febr. 2nd, 2014 11:58am • No hi ha comentaris

Recordeu que avui hi ha derbi entre Martinenc i Horta al Municipal del Guinardó i fem un programa especial des del camp amb en Sergi Ruiz, en Frank Robert, en Luca Español i en Victor Torrents.
Farem la retransmissió de tot el partit en directe i a la vegada estarem pendents del que facin la resta d'equips barcelonins i connectarem amb el Nàstic - Sant Andreu de Segona B, el Castelldefels - Muntanyesa de Tercera i l'Espanyol femení - Athletic Club.
No us ho perdeu. Ens podeu escoltar a partir de les 11.45 al 91.7 de la FM, a la web i a l'aplicació Tune In per a mòbils.

gen. 26th, 2014 11:14am • No hi ha comentaris

Montanyesa 1 - 1 Ascó (Jornada 15)

El temps afegit condemna de nou a la Montanyesa

La Montanyesa empata a 1 a casa enfront l’Ascó i ja són tres jornades consecutives en les que els homes de Manolo González es deixen punts en els darrers minuts de partit.

Els de Nou Barris afrontaven el matx contra un rival directe a la classificació amb les baixes de Ferran en defensa i Sascha al davant. Malgrat tot, la Montanyesa ha recuperat Tato Burgada a la porteria després de dues jornades fora per lesió, i Poves ha entrat a l’onze jugant més avançat. Malgrat aquests condicionaments, Amantini ha avançat els barcelonins al minut 12 rematant de cap un corner picat per Padilla. El central ha estat un dels jugadors destacats del partit, especialment en les jugades d’estratègia i a pilota aturada.

Ja a la segona meitat, la Montanyesa ha dominat el partit i l’equip de Miguel Ángel Rubio ha gaudit de poques oportunitats per empatar. Manolo González ha donat entrada a Joshua i Roland, qui ha tingut el segon gol local a les botes amb un xut al pal. Malgrat el domini, la Monta no ha sentenciat el partit i, com va sent habitual en els darrers enfrontaments, l’Ascó ha aconseguit el gol de l’empat en el temps afegit. Virgili, sol dins l’àrea en un error de marca de la defensa barcelonina ha suposat el definitiu 1 a 1.

Amb aquest resultat la Montanyesa segueix una jornada més tercer a la classificació amb 30 punts, un menys que l’Ascó, en segona posició, i a 4 del líder, l’Europa. Els escapulats han estat els grans beneficiats d’aquesta jornada amb la seva victòria a Vilafranca i ja són líders en solitari.

Alineacions:

Montanyesa: Tato; Amantini, Dani S., Andrés, Payan; Rubén, Martí (Joshua 56'), Padilla; Poves (Roland 67'), Uri i Nils (Anas 81')

Ascó: Chine; Gerard, Denis Coch, Sangra, Edu Vives; Giribert (Pijuan 74'), Duran, Gabernet; Armengol (Canadell 81'), Virgili i Moreno (Genís 66')

Gols:

1-0 Amantini (12')
1-1 Virgili (92')

Àrbitre: Francisco Javier Pazo (Baix Llobregat)

nov. 25th, 2013 12:52am • No hi ha comentaris

El CE Júpiter es reafirma a la Verneda
Els de Juanjo García arribaven a la onzena jornada amb moltes necessitats de puntuar davant un Girona B invicte i líder d’aquest grup 1 de la Primera Catalana. Tres punts vitals per reenganxar-se a la zona alta de la classificació.
El partit no hauria pogut tenir un guió millor, ja que en el minut 1 de partit una cavalcada per la banda esquerre de Manolo Bueno el deixava sol davant de porteria per engaltar un xut i posar el 1-0 en el marcador només començar. 3 minuts més tard una centrada de córner de Makaay des de la banda dreta i després d’una rematada de Poche, Elhadji, el Drogba de Poblenou, posava en només quatre minuts el 2-0, sorprenent a tots els aficionats que s’havien apropat a donar suport a l’equip. Tot i això, el Girona B dominaria la possessió de la pilota durant bona part de la primera part i aconseguiria mitjançant Serramitja i Gumbau amb un xut de falta des de la frontal de l’àrea posar el 2-2 en el marcador.
La segona part començava com a l’inici, un Júpiter molt concentrar i molt intens i poc a poc imposant-se al líder de la categoria. Alex Cañadilla, novetat en la convocatòria després de la lesió, entraria a la segona part i en dos jugades calcades des de la banda esquerra apareixeria des de darrere per engaltar dues pilotes que posarien el 4-2 al marcador. Tres punts molt importants pel conjunt de Juanjo Garcia per no allunyar-se de la zona alta.

nov. 24th, 2013 11:58pm • No hi ha comentaris

RCD Espanyol 2 – Reial Societat 1 (Jornada 14)

Una victòria per seguir creixent

L'Espanyol Femení ha aconseguit una treballada i merescuda victòria avui a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant una bona Reial Societat, al que podria ser er seu millor partit de la temporada.

Després d'uns primers minuts molt intensos en els quals els dos equips han sortit amb moltes ganes, a poc a poc s'ha anat veient a un Espanyol que volia ensenyorir-se de la pilota i que ha començat a generar ocasions de gol. La Reial, ben tancada enrere.. intentava sortir al contraatac però sense massa fortuna.

Ha estat a mitjans de la primera part quan l'equip que entrena Santi García “Susi”, ha començat a provar a Sokoa. Bàrbara, Paloma –boníssima aturada de la portera txuri urdín-, Debo y de Sara Navarro, però cap d'elles a encertat de cara a porta. Si ho ha aconseguit Débora al minut 37 després d'una bona combinació entre Bàrbara, Sara i Débora que culminava aquesta última amb una rematada a l’arrel del pal que acabava dintre.

La segona part començava amb una mica menys d'intensitat però amb un Espanyol que seguia buscant el gol. La Real el provaba però amb escassa fortuna. Quan semblava que podria arribar el segon, Ane Bergara, a la sortida d'un córner i ,després d'una sèrie de r rebutgs, feia l'empat en el marcador en el minut 63. Arribaven els millors minuts de la Reial, però l'Espanyol va saber lluitar i, ja al minut 80, en l'enèsima cavalcada de Bàrbara, va arribar el 2-1 que feia justícia en el marcador. Només l'esglai final de Idoia que rematava dins de l'àrea petita i Jamila, amb una sensacional parada, i Núria, aconseguien salvar l'empat.

Gols: 1-0: Débora García, min. 37; 1-1: Ane Bergara, min. 63; 2-1: Bárbara Latorre, min. 80.
Segons la web del RCDE, prop de 300 persones (¿?) a la Ciudad Deportiva Dani Jarque.

Alineacions:
Femenino: Jamila, Cristina, C.Neto, S.Matías, N. Mendoza, Débora, S. Navarro (Alba Pomares, min.65), Emma Marqués (Júlia, min.55), Maria León, Paloma y Bárbara.

Real Sociedad: Sokoa Azkarate, Ane, Itziar, Aizpurua, Uriarte, Ramajo, Ainara (Leire, min.62), Peña, Lizaso, Aintzane (Ainhoa, min.74) y Naira.

Àrbitre: Sr. Juan Manuel Matín Varas.

nov. 24th, 2013 11:49pm • No hi ha comentaris

Martinenc 4 - Balaguer 0 (Jornada 14)

El Martinenc goleja i amplia distàncies

Els homes de Manel Moya van guanyar per 4 gols a 0 davant el Balaguer i sumen 3 punts més al Fortí del Guinardó. A més, amplien distàncies amb els seus perseguidors i ja són a 5 punts del segon, l’El Catllar. El Viladecans, després de la derrota contra l’Horta, es despenja i és tercer a 6 punts del Martinenc.

En una primera part de somni, els diables vermells van avançar-se fins a tres vegades en el marcador. Dos d’ells van arribar de la bota esquerra de Javi Ruiz, màxim golejador de la categoria amb Sergi Arranz, que primerament va culminar una bona jugada de Jordi Vinuesa i després, en una demostració de velocitat, va aconseguir fer-se amb un rebot, fugir dels defensors i clava la pilota a la rel del pal dret de la porteria del Balaguer.

Amb el partit controlat, els del Guinardó buscaven la sentència, que va arribar al minut 37 després d’un cop de cap en planxa de Pitu Plazuelo a centrada de Javi Ruiz.

Tot i tenir el partit encarrilat, a la segona part els homes de Manel Moya no han abaixat els braços i han continuat atacant amb insistència, mentre veien que el Balaguer posava una marxa més per intentar la remuntada, però sense generar el perill necessari per fer-la realitat. De fet, només en va tenir una de clara, un mà a mà entre Isaac i Carlos Carulla, que el porter del Martinenc va aconseguir refusar.

A l’hora de fer els canvis, l’entrenador del Martinenc no va optar per realitzar una estratègia defensiva, sinó que va preferir donar descans a alguns jugador, però sempre mantenint l’estil de joc ofensiu que caracteritza l’equip del Guinardó.

Un d’aquestes substitucions va ser l’entrada de Joel per Raul Cortezón. El davanter del Martinenc, que ja suma més de 100 partits defensant la samarreta vermella, va ser l’encarregat de tancar el marcador amb un gol de cap posterior a un refús d’un xut de Juanlu.

Amb aquesta diana al minut 87 es donava per finalitzat el partit i el Martinenc aconseguia 3 punts més i, de moment, es manté invicte al Municipal del Guinardó.

El pròxim partit del Martinenc serà el pròxim dissabte 23 de novembre a les 4 de la tarda a Aixovall contra l’Andorra. Aquest matx se’l perdrà Alberto, que ahir va veure la cinquena targeta groga i haurà de complir un partit de suspensió.

Martinenc: Carulla; Casta, Diego, Sergio, Acosta, Pitu (Pau), Alberto, Céspedes (Fusté), Vinuesa, Raú (Joel)l i Javi Ruiz (Juanlu).

Balaguer: Jordi; Ramon, Jordana, Yerai, Raul, Pau (Gerard), Joan, Isaac, Iban Parra, Andreu, Botigué (Pol).
Gols: 1-0 Javi Ruiz, m.11. 2-0 Javi Ruiz, m.25. 3-0 Pitu, m. 37. 4-0. Joel m.87

Targetes grogues: Céspedes, Alberto, Juanlu (Martinenc), Jornada, Pau, Isaac i Joan (Balaguer)

nov. 24th, 2013 11:44pm • No hi ha comentaris

Europa 5 - Gramanet 0 (Jornada 14)

L’Europa ha tombat amb contundència la Gramenet per cinc gols a zero al Nou Sardenya.

El conjunt escapulat tenia una nova oportunitat de situar-se líder en solitari i continuar amb aquesta gran ratxa de 5 victòries consecutives. Valderas ha estat l’encarregat d’obrir la llauna pel conjunt gracienc amb una acció de murri, al minut 19, quan ha rematat una pilota morta a un toll d’aigua. Més endavant, just abans d’enfilar el camí cap als vestidors, el central Víctor Duran ha marcat el segon a la sortida d’un servei de cantonada. La segona meitat ha estat un autèntic festival de l’Europa, que ha gaudit del domini total de l’esfèric i ha materialitzat les seves ocasions. Al minut 67, Rovira ha realitzat una gran jugada personal per servir en safata el tercer a Javi Sánchez, que just després ha estat substituït. Precisament el seu substitut, Cebri, ha marcat el quart gol al rematar una centrada d’Alegre. I només dos minuts després, Camacho ha completat la “maneta” de l’Europa aprofitant-se d’una badada defensiva de la Gramenet. Amb aquesta victòria, el conjunt escapulat assoleix el liderat en solitari després d’onze anys mostrant un joc del tot convincent, atractiu i demolidor.

EUROPA: Eloi, Édgar, Víctor Duran, Cano, León, Javi Lara, Rovira (Alegre, 75'), Valderas, Javi Sánchez (Cebri, 69'), Charly Ruiz (Guzman, 63') i Camacho.

GRAMENET: Juanmi, Víctor, Éric, Rangel, Pol (Balcarreras, 83'), Edu Soler (Ángel, 76'), Brian (Pedro Bilbao, 45'), Morales, Carlos, Fede i Kike.

nov. 24th, 2013 11:42pm • No hi ha comentaris

Horta 3 - Viladecans 0 (Jornada 14)

L’Horta es retroba amb la victòria golejant el segon classificat per tres gols a zero.

L’Horta ha donat un cop a la taula aquest matí al Feliu i Codina, després de guanyar per tres gols a zero, tots aconseguits a la primera meitat, al segon classificat del grup 2 de primera catalana, el Viladecans. Els d’Archi arribaven en hores baixes per culpa dels mals resultats obtinguts en els darrers partits, però avui s’han retrobat tant amb la victòria, com amb el bon joc al que sempre ens tenen acostumats. Sergi Arranz ha fet el primer al minut quatre de joc després d’una passada enrere amb el cap de Joan Roig, que aquesta ha vingut precedida d’una molt bona pilota interior de Cussó, que ha vist molt bé la desmarcada del migcampista blanc i negre. Jose Javier “Jota” ha completat la golejada als minuts 33 i 43 aprofitant dos errors del porter visitant que li han permès marcar a plaer en les dues ocasions. La segona meitat semblava que es podia complicar pel conjunt local, ja que “Lalo” ha estat expulsat al minut 59 al veure la segona groga després d’etzibar un cop de colze en un salt, però l’Horta ha continuat dominant el partit i, fins i tot, ha disposat de bones ocasions per fer augmentar el marcador. L’Horta és sisè a la classificació i suma setze punts.

HORTA: Alvaro; Cussó, Aleix ©, Raul (Xavier Valls 88’), Joel; Lalo, Lluís, Joan (Jaime 83’); Marc Pedrola (Aitor 61’), Arranz (Molist 72’) i Jose Javier (Rubio 83’).

VILADECANS: Jaime Albert; Miguel, Hinojo (Mario 61’), Alvarez, Lavilla; Gomez (Raul 46’), Montoya (Aitor 70’), Lerin; Nico, Aaron (Rulo 61’) i Triguero (Antonio 72’).

nov. 24th, 2013 11:41pm • No hi ha comentaris

Masnou 1 – 1 Montanyesa (Jornada 14)

La Montanyesa torna a deixar escapar la victòria en els minuts finals i perd el liderat

La Montanyesa ha tornat a perdre dos punts en el temps afegit i ha aconseguit un empat a 1 enfront el Masnou. Amb aquest resultat els homes de Manolo González perden el liderat de la Tercera Divisió, una posició que ocupaven des de la tercera jornada de la competició.

El dia es presentava gris i ennuvolat i això s’ha traslladat al terreny de joc, especialment en els primers minuts de partit. Amb Víctor Cocera a la porteria i Uri Escabrós al centre de la defensa per la baixa d’Amantini, la Montanyesa ha tingut el domini del partit i ha gaudit d’ocasions a través dels peus de Sascha Andreu i Padilla, que tornava d’una lesió. Un possible penal a favor del Masnou comès per Ferran ha encès els ànims de l’afició local. Però els gols no han arribat fins al final de la segona meitat, quan Uri Escabrós ha rematat de cap una centrada de Padilla, fruit d’una dubtosa falta fora de l’àrea. Quan semblava que el partit acabaria amb victòria barcelonina, el homes de Miguel López ha intensificat l’atac i Víctor Cocera no ha pogut evitar que en el temps afegit Pere Olivé marqués el definitiu 1 a 1.
Amb aquest resultat el Masnou aconsegueix sumar a casa seva per quarta jornada consecutiva i fer-se fort al seu camp. Mentrestant la Montanyesa perd el liderat i són dues jornades empatant i perdent punts en els darrers minuts del matx.

MASNOU: Fradera, Dani Fernández, Pol, Martínez, Moya, Aitor (Gerard 25’), Yeray (Gerard Coronado 62’), Jonathan, Ferran Alabau (Pere Olivé 83’), Héctor, Eric Blasco (C)

MONTANYESA: Cocera, Uri, Ferran, Andrés (C), Payan, Ruben, Dani Sánchez (Joshua 54’), Padilla, Sascha, Toni Pérez (Poves 54’), Nils (Aleix 75’)
Gols: Uri Escabrós (85’) i Pere Olivé (92’)

Àrbitre: Carlos Calderiña

nov. 24th, 2013 11:39pm • No hi ha comentaris

A peu de Gespa ha actualitzat la seva foto de portada.

Foto de portada de A peu de Gespa

nov. 24th, 2013 11:25pm • No hi ha comentaris

Sobre admin

Comproveu també

La Hora Ovalada

LA HORA OVALADA” es un programa de radio y un blog donde se habla exclusivamente …