Xarxa de Mat 43

Quaranta-tresè programa de Xarxa de Mat, que recull tota l’actualitat del món dels escacs i us la transmet a base de tertúlia i de debat, emès a la seu de la Federació Catalana d’Escacs en motiu del Magistral Ciutat de Barcelona.

Pel micròfon del Xarxa de Mat hi passa un gran nombre de gent: en Toni Ayza, President de la Federació Catalana d’Escacs; en Daniel Travesset, en Jan Travesset i en Joaquim Travesset (aquest últim ens explica en què consisteixen exactament els articles que publica a ajedrez365); en Juanjo Jiménez, pare d’en Nico Jiménez, participant del Memorial Arturo Pomar (Tancat sub-12); i en Ricard Llerins, àrbitre i jugador del Club d’escacs Sant Martí.

I com sempre, presentat per Víctor Collell i Enric Garcia

Programa 43 – Segona Temporada – 22/10/2016

Sobre Xarxademat

Al "Xarxa de mat", cada dissabte de 19 a 20h, trobareu tota la informació dels escacs a Catalunya i arreu del món.